Vilkår

Tallerkengaranti

Vi synes at du skal kunne dekke bordet med finserviset akkurat når du vil - enten det er til bursdagsfesten eller til hverdagsmiddagen. Derfor tilbyr vi våre medlemmer 2 års garanti! Hvis din tallerken går i stykker i løpet av 2 år får du en ny av oss, helt uten kostnad. For å bruke garantien, tar du med deg kvittering og den ødelagte tallerkenen til en av våre butikker. Hvis du har bestilt tallerkenen via cervera.no, besøker du enten en butikk som forklart over, eller så kontakter du vår kundeservice og legger ved ordrenummeret ditt og et bilde på den ødelagte tallerkenen.*
Er du ikke medlem enda? Da blir du det enkelt her; Bli medlem her!

*Gjelder samtlige tallerkener i vårt ordinære sortiment. Tallerkenen må finnes i leverandørens sortiment for at garantien skal gjelde.

Har vi lov til å by på en kake?

For å ge deg best mulige opplevelse på denne side, bruker vi såkalte cookies (kaker). Det er små tekstfiler som spares i datorn eller telefonen din og ger oss informasjon om hvordan du bruker siden vår. De hjelper også til å forbedre oss. Om du fortsetter in på denne siden tillater du dette.

Her kan du lese mer om cookies.