Vilkår

Nå er Cervera x Mummi her!

Av | 04 november 2021

Nå er det verdenspremiere for den nye adventsserien Cervera x Mummi som selges eksklusivt på Cervera.no! Sammen gjør vennene fra Mummidalen en kjær gjesteopptreden på Cervera akkurat i tide til advent, og pryder både gløggkrus og en gløggkanne med stativ.

Den nye serien Cervera x Mummi består av gløggprodukter i transparent glass med julemotiv inspirert av Tove Janssons Grantreet. 

“Da gikk Mummitrollet inn i huset og samlet sammen alle lys han kunne finne. Han stakk dem ned i snøen rundt treet og tente dem forsiktig, det ene etter det andre, til alle sammen brant for å blidgjøre mørket og julen. Etter hvert ble det helt stille i dalen; alle hadde vel gått hjem og satt og ventet på det farlige som skulle komme.”

Utdrag fra Grantreet, fra boken Det usynlige barnet av Tove Jansson - samme novelle som boken Julen kommer til Mummidalen ble basert på - som illustrasjonene for Cervera x Mummi er hentet fra.

© Tove Jansson, 1962, Moomin Characters™

Har vi lov til å by på en kake?

For å ge deg best mulige opplevelse på denne side, bruker vi såkalte cookies (kaker). Det er små tekstfiler som spares i datorn eller telefonen din og ger oss informasjon om hvordan du bruker siden vår. De hjelper også til å forbedre oss. Om du fortsetter in på denne siden tillater du dette.

Her kan du lese mer om cookies.