Vilkår

Peugeot

Peugeot produserer de fleste kvernene sine av tre fra egen bøkeskog. De tilbyr også kverner av akryl og rustfritt stål. Møllen i pepperkverna er patentert og antirustbehandlet, og saltkvernen av rustfritt stål er presisjonsarbeid av høyeste kvalitet. Begge har livstidsgaranti. Alle kvernene er designet for å passe like godt på kjøkkenet eller på spisebordet hjemme, som på kjøkkenet og restaurantbordene hos de ypperste kjøkkensjefene verden over.

Med de manuelle kvernene maler du på den tradisjonelle måten. Kvernene som er utstyrt med U-Select-systemet har seks forhåndsinnstilte malegrader å velge mellom. Dersom du har behov for å ha en ledig hånd, finnes det en rekke praktiske, elektriske kverner. I dag produseres det også flere typer kverner som frigjører kryddernes smaker og aromaer på best mulig måte. Peugeot-fabrikken, som ligger i Quingey i Øst-Frankrike, produserer mer enn tre millioner kverner per år som leveres over hele verden.

Peugeot Peugeot

Har vi lov til å by på en kake?

For å ge deg best mulige opplevelse på denne side, bruker vi såkalte cookies (kaker). Det er små tekstfiler som spares i datorn eller telefonen din og ger oss informasjon om hvordan du bruker siden vår. De hjelper også til å forbedre oss. Om du fortsetter in på denne siden tillater du dette.

Her kan du lese mer om cookies.