/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Crème brûlée med smak av ingefærTil 8 porsjoner12 dl fløte3 dl melk3 dl eggeplomme3 dl sukker3 stk vaniljestenger40 gram ingefærRåsukker
Fremgangsmåte1. Kok opp gfløte, melk, sukker, utskrapet vanilje og vaniljestenger.2. Riv deretter ned ingefæren i røren og la den avkjøles til ca 50 grader før du visper ned eggeplommen. Sil av røren og hell i 1 dl røre per porsjonsform.3. Tilbered i ovnen på 95 grader i ca 1 time. Ved servering, sukre og brenn med en gassbrenner eller bruk ovnens grillfunksjon.TIPS:Knivtips: Santokukniven G-57, med sitt høye blad, passer utmerket for å skrape ut vanilje fra vaniljestangen.

Crème brûlée med smak av ingefær

Oppdag en ny dimensjon av smak med vår eksklusive oppskrift på Crème brûlée med en forførende smak av ingefær. Denne delikate desserten kombinerer den silkemyke kremede konsistensen med hintet av ingefær, skaper en uimotståelig kontrast og en unik smaksopplevelse.
Crème brûlée med smak av ingefær
Ingredienser
Til 8 porsjoner

12 dl fløte
3 dl melk
3 dl eggeplomme
3 dl sukker
3 stk vaniljestenger
40 gram ingefær
Råsukker

Fremgangsmåte

1. Kok opp gfløte, melk, sukker, utskrapet vanilje og vaniljestenger.
2. Riv deretter ned ingefæren i røren og la den avkjøles til ca 50 grader før du visper ned eggeplommen. Sil av røren og hell i 1 dl røre per porsjonsform.
3. Tilbered i ovnen på 95 grader i ca 1 time. Ved servering, sukre og brenn med en gassbrenner eller bruk ovnens grillfunksjon.
TIPS: Crème brûléen blir best hvis du lager røren 1 dag i forveien, da rekker alle smakene å sette seg.
Knivtips: Santokukniven G-57, med sitt høye blad, passer utmerket for å skrape ut vanilje fra vaniljestangen.

Legg igjen en anmeldelse